Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pedikűr

Klasszikus Pedikűr:

 Áztatás után a kemény elhalt bőrt eltávolítom, a körmöket formára nyírom, reszelem, tisztítom ,köröm körüli bőrt eltávolítom, körömágyat meg igazítom,a benőtt körmöt kivágom majd  frissítő masszázs krémmel masszírozom be a lábat.

                                      smiley

 Betört köröm pótlása:

Az egészséges letört,beszakadt körmöt selyemszálas zselével erősítem meg. Ha nagyon betört, akkor sablon segítségével porcelánnal építem meg a letört részt.

                                                   smiley

Beteg köröm kezelése, pótlása:

A beteg körmöt előkészítem, a  felületet megtisztítom addig a pontig, amíg el nem távolítom a megvastagodott és a laza málló részt. A megtisztított körömfelületet zsírtalanítom. ( Gehwol Nail repair folyadékkal ) Majd Gehwol Gel -lel bevonom a köröm felületét rétegenként. UV lámpával megköttetem. simára reszelem. Erre a felületre lehet lakkozni,gél lakkozni és építeni is.

                                                 smiley

A  Gehwol körömjavító rendszer nem hagyományos gél, hanem beteg körmök ( láb-kéz) gombás és bealgásodott felület tovább terjedésének megakadályozását biztosítja. Rendkívül  hatékonyan tapad a körömágy kúszó rétegéhez, így elzárja a felülfertőzést.

                                     smiley

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 62449
30 nap: 1332
24 óra: 30