Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Shellac

A valóban leoldható 14 napig tartós luxus körömlakk reszelés, csiszolás nélkül !


1. lépés

Természetes körmöt elôkészítem ,mini manikûrt végzek.A  kezet megmosatom meleg vízzel és szappannal,majd szárazra töröltetem a vendéggel.

ScrubFresh™-sel átitatott szálmentes törlôvel áttörlöm a körmöket,így eltávolítom az olajat és minden olyan anyagot, ami akadályozná a Shellac™ tapadását a körömre. Nem szükséges a körömfény bufferrel történô eltávolítása!

 

2. lépés

A Shellac™ UV Base Coat alapozó üveget felrázom.Egy vékony réteget felkenek a körömfelszínre és  bevonom a köröm szabad szélét is

10 másodpercig köttetem az új CND UV lámpádban vagy Brisa™ lámpádban

3. lépés

A színes UV Schellac-ot  felrázom, majd felhordom a  körömfelszínre és a szabadszél végére. 2 percig köttetem az új CND UV lámpádban vagy Brisa™ lámpádban. felkenek egy második vékony réteget ugyanúgy, ahogy az elsôt . Ezzel a második réteggel már tökéletes fedést jött létre

4. lépés

Shellac™ UV Top Coat szuper fényt felrázom és felkenem a szabad széleket is beleértve utolsó rétegként. A felületén maradt ragacsos réteget fixálom majd a körmöket és az azt körülvevő bőrt SolarOil™ körömkondicionálóval ápolom.

Francia Lakkozás

Az első lépés után  Kezdem a lakkozást a Shellac átlátszó rózsaszínnel  (nem a fehér szabadszél lakkozásával).egy vékony réteget felviszek a kiválasztott rózsaszín lakkból a körömfelszínre és a szabadszél végére.  2 percig köttetem az új CND UV lámpádban vagy Brisa™ lámpádban. Egy vékony réteget felkenek a fehér Shellac színből,  a köröm szabad szélére hangsúlyozott mosolyvonalat kialakítva.2 percig az új CND UV lámpádban vagy a Brisa™ lámpádban. Végül Shellac™ UV Top Coat szuper fényt felrázom és felkenem a szabad széleket is beleértve utolsó rétegként.

 

Shellac hibrid lakkozás eltávolítása

 

A Shellac lakkozás eltávolítására legalkalmasabb a Shellac Remover Wrap leoldó csomag. 

Leoldó csomag használata: átitatom a Shellac Remover Wrap-ot  acetonnal és felhelyezem a körmökre. 10 perc elteltével eltávolítom, és a rózsafapálca segítségével letolom a körömről a Shellac maradékát.

Amennyiben nem áll rendelkezésre leoldó csomag, házilag is megoldható az elkészítése.

Leoldó „batyu” készítése házilag: szükség lesz egyrészt vattakorongra, alufóliára, illetve egy narancsfa pálcára, és természetesen acetonra, amely közel 98%-os. A fent leírtakhoz hasonló batyut készítek oly módon, hogy a vattakorongokat átitatom acetonnal és azt ráhelyezem a körömlemezre, majd betekerem alufóliába. 10 perc elteltével eltávolítom a házilag készített batyukat a körmökről, és a rózsafapálca segítségével letolom a Shellac maradékát.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Most: 2
Összes: 68264
30 nap: 1081
24 óra: 71